Algemene Voorwaarden Studio Artline

Behandelingsvoorwaarden

 • Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen de kapper bij Studio Artline en de klant waarop deze algemene voorwaarden van toepassing heeft verklaard.
 • Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk of elektronisch zijn overeengekomen.
 • Kennelijke fouten of vergissingen op de website, in folders of publicaties

            van Studio Artline, binden niet.

 • Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders is aangegeven.

Tarieven

 • Een samengestelde prijsopgave verplicht de kapper niet tot het verrichten van een gedeelte van de opdracht tegen een overeenkomstig deel van de opgegeven prijs.
 • De klant verbindt zich met de kapper de hiervoor afgesproken prijs te betalen. Indien dit niet voor de behandeling besproken is gaat de kapper er vanuit dat onze tarieven bij de klant bekend zijn. Onze tarieven zijn te vinden op onze website onder het kopje “Prijzen”.

Annuleren en wat bij niet komen opdagen (No show)?

 

Afspraken kunnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos telefonisch of per email worden geannuleerd.

 • Bij niet verschijnen op een afspraak wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je een betaalverzoek en dient binnen 14 dagen betaald te worden.
 • Zitten we voor de 2de keer op je te wachten, wordt er 75% van de behandeling in rekening gebracht. Ook hiervoor ontvang je een betaalverzoek en dient de betaling hiervan ook binnen 14 dagen plaats te vinden.

Aansprakelijkheid

 • De kapper garandeert dat de in de kapsalon uitgevoerde behandeling voldoet aan de eisen van vakbekwaamheid. Zij maakt daarbij gebruik van deugdelijke middelen en materialen.
 • De kapper mag ten aanzien van de verrichten behandeling er vanuit gaan, dat de klant in een goede lichamelijke conditie verkeerd. Omstandigheden bij de klant die het resultaat van de behandeling kunnen beïnvloeden, of die kunnen leiden tot voor de klant ongewenste nevenverschijnselen, dient de klant vooraf aan te geven. Hieronder valt medicijngebruik, zwangerschap, allergieën en/of bestraling. Ook het gebruik van Hennapoeder, Andrélon kleurmaskers en/of haarkleuringen met metaalhoudende ingrediënten kunnen het eindresultaat beïnvloeden.
 • Is de behandeling niet zoals de klant verwachtte dan kan de klant een klacht indienen bij de kapper. De klant dient de klacht binnen 1 week na de behandeling kenbaar te maken aan de kapper.
 • De klant dient de kapper de mogelijkheid te bieden om de klacht op te lossen, d.m.v. een nieuwe behandeling. De kapper is niet verplicht om de klant geld terug te geven bij ontevredenheid.

Ten alle tijden is het doel om de klant met een tevreden resultaat naar buiten te laten gaan.

De kapper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid indien tegen het advies in, de klant eist dat er toch bepaalde werkzaamheden doorgang moeten vinden.

Indien u schriftelijk wil reageren op de algemene voorwaarden, mag u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven ernaar om binnen 72 uur een reactie te geven.