Een kapper is ook voor heren onmisbaar om er verzorgd uit te zien. Hoewel dames ook vaak naar de kapper gaan, valt het bij heren eerder op wanneer zij zich te lang niet laten knippen. Of u nu een belangrijk zakenevenement hebt, op vakantie gaat of gewoon weer toe bent aan een korte(re) coupe, de ervaren kappers van Studio Artline zorgen ervoor dat u weer tevreden de salon uitloopt.

Een kapper gespecialiseerd in het vakkundig knippen van heren

U wilt er zeker van zijn dat uw haar zorgvuldig en vakkundig geknipt wordt, zodat u hierna door een ringetje gehaald kunt worden. Bij Studio Artline krijgen we dit altijd voor elkaar! Of u nu kiest voor een iets kortere versie van het huidige model in uw haar of een geheel nieuw kapsel, wij zorgen ervoor dat dit altijd naar wens is tegen een scherpe prijs. Heeft u al eigen ideeën? Vertel het onze medewerkers. Bent u er nog niet helemaal aan uit? Vraag het onze medewerkers. Wij helpen en adviseren u graag.

Maak een afspraak wanneer u het uitkomt

Wij zijn alle dagen van de week geopend, behalve dinsdag en zondag. Een afspraak maken bij onze herenkapper doet u eenvoudig en snel online of door te bellen naar 0164 – 61 59 46. Op donderdagavond werken wij zonder afspraak, u loopt dan gewoon binnen. We zien u graag snel.Vragen? Stel ze hier!

Velden met * zijn verplicht

Meest bekeken:

Kapper heren | Kinderen knippen | Kappersafspraak