Bij kinderen is het knippen van het haar niet altijd even eenvoudig. Vaak ervaren zij de kappersschaar als eng, waardoor ze gaan huilen of niet stilzitten in de stoel. Een hele uitdaging voor de kapper om er dan iets moois van te maken. Bij Studio Artline hoeft u niet bang te zijn voor een huilende zoon of dochter of een scheef kapsel. Met een speciale stoel voor kinderen en leuk vermaak in de vorm van een kinderfilm wordt uw zoon of dochter afgeleid en is het haar zo geknipt.

Nooit meer problemen tijdens het haar van kinderen knippen en stylen

Uw zoon of dochter heeft misschien nog niet veel of lang haar, toch is het fijn als het er verzorgd uitziet. Helemaal als u bijvoorbeeld een bruiloft of fotoshoot op de planning heeft staan. Dankzij onze entertainmentinstallatie en de expertise van onze medewerkers bent u verzekerd van een mooi eindresultaat. Uiteraard rekenen wij voor kinderen niet dezelfde prijs als bij volwassenen. Voor het knippen van het haar van kinderen tot en met 3 jaar rekenen wij €10,00. Het haar knipperen van iets grotere kinderen tot en met 12 jaar kost €12,50. Een scherpe prijs voor een prachtig geknipt kapsel!

U kunt altijd snel bij ons terecht

Wilt u snel het haar van uw kind of kinderen laten knippen? Maak dan een afspraak. Dit doet u eenvoudig en snel online. Telefonisch bereikt u ons via 0164 – 61 59 46. Op donderdagavond werken wij met inloop, u hoeft dan geen afspraak te maken.Vragen? Stel ze hier!

Velden met * zijn verplicht

Meest bekeken:

Kinderen knippen | Kappersafspraak | Kapper dames